Hoppa till innehåll

Referenser


Svarta Linjers uppdrag:

”Ulf fyllde luckan som tf. Chefsekonom och chef för enheten Ekonomi & Juridik under en rekryteringsprocess. Ulf bidrog under sitt uppdrag med värdefulla insatser bl a som ledamot i Hyresmarknadskommittén (HMK), i ledningsgruppsarbetet, i arbetet inom Treparten och hyressättningsfrågor samt som chef för enheten och dess experter. Allt detta löste Ulf på ett mycket bra sätt och jag kan rekommendera honom till liknande uppdrag.”

Anders Nordstrand, vd Sveriges Allmännytta


Svarta Linjers uppdrag:

”Ulf & Svarta Linjer levererade ett heltäckande underlag kring nyproduktion som vår styrelse och vår ägare nu kan ta ställning till. Rapporten som lämnades var tydlig, konkret & resultatinriktad. Jag är väldigt nöjd med arbetet som gjorts!”

Ewa Bujak, VD, Surahus


Svarta Linjers uppdrag:

”Nyttjandet av Svarta Linjer som en oberoende och extern part i ett internt utvecklingsarbete i vår kommunkoncern, har varit mycket lyckosamt & effektivt. Vi är jättenöjda med arbetet som genomförts!”

Ingemar Hellström, vice KSO, Smedjebackens kommun


Svarta Linjers uppdrag:

”Resultatet från uppdraget som Svarta Linjer levererade var konkret, tydligt och mycket användbart för oss i styrelsen att arbeta vidare med.”

Catarina Pettersson, vice ordförande, Strömsholms Kanal AB


Svarta Linjers uppdrag:

“Ulf genomförde uppdraget på ett resultatorienterat och effektivt sätt, vi är väldigt nöjda med leveransen! ”

Susanna Jansson, Ekonomichef Salabostäder AB